درباره نشریه

نشریه «بررسی­‌های مدیریت رسانه» یک نشریه علمی است که از فرایند هم­تراز­خوانی (Peer Review) و شیوه داوری دوسوناشناس (Double- Blinded Refereeing) بهره می­‌برد. هدف اصلی نشریه «بررسی­­‌های مدیریت رسانه»، توسعه پیکره دانشی رشته نوپای مدیریت رسانه است که نه تنها برای پژوهشگران مدیریت رسانه دستیابی به ادبیات این حوزه را فراهم خواهد نمود بلکه به مدیران رسانه برای شکل­‌دهی به تصمیمات مبتنی بر شواهد در سازمان­‌های رسانه‌­­ای کمک خواهد کرد. مالکیت مادی و معنوی این نشریه به دانشگاه تهران تعلق دارد. زبان اصلی فصلنامه فارسی است اما کلیه مقاله‌های چاپ شده به شکل چکیده بلند 1500 تا 2500 کلمه‌ای به زبان انگلیسی نیز منتشر می‌شوند تا خوانندگان بین‌المللی نیز بتوانند اهم یافته‌­های مقاله‌ها را دریابند. حوزه موضوعی نشریه تمامی پژوهش­­‌های مرتبط با مسائل مدیریتی سازمان­­‌های رسانه‌­­ای است که از رویکرد­های مرور نظامند ادبیات، فراتحلیل، فراترکیب و ... استفاده کرده باشند. سایر اطلاعات نشریه به شرح زیر می باشد:

• فلودیاگرام مراحل داوری و پذیرش مقاله در قسمت فرایند پذیرش مقالات شرح داده شده‌است.
  • حقوق معنوی: کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است؛
  •  این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می کند.
  • نوع نشریه: نشریه علمی
  • نوع مقالات قابل انتشار: علمی-پژوهشی
  • توالی انتشار: فصلی
  • زبان: دو زبانه فارسی(چکیده مبسوط و منابع مقالات انگلیسی)
  • متوسط زمان داوری مقالات: 8 هفته
  • سرقت ادبی: جهت پیشگیری از سرقت ادبی از نرم افزار سمیم نور استفاده می‌شود.
  • دسترسی رایگان و آزاد به مقالات
  • چنانچه مقاله از حامی یا تامین‌کننده اعتبار پژوهشی برخوردار باشد، درج آن در مقاله توسط نویسنده الزامی می‌باشد.
  • کشور محل انتشار: ایران
  • ناشر: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران